A válasz nyilván IGEN!
A kérdés inkább az, hogy lagzit lehet e tartani? Vagy, hogy pontosan milyen feltételekkel? Mekkora létszámmal? Azonos feltételek vonatkoznak e majd a kültéri és beltéri esküvőkre is? Étterem vagy rendezvényház szóba jöhet e? Illetve ha mindenre zöld utat is kapunk, akkor a sok sok feltorlódott időpont miatt találunk e szabad helyszínt, vagy jobb ha már most elkezdünk arra készülni, hogy nem csak az anyagi terhek nyomják majd az ifjú jegyespár vállát, hanem esetlegesen a helyszín, étel és ital mind mind olyan kihívássá válik amit nem lesz elég csak kifizetni, hanem mindent nekünk kell majd a nagy napra prezentálni?

Kérdés tehát van bőszen, válasz viszont már annál kevesebb. A jelenlegi aktualitás az, hogy : “ . Esküvők lakodalom nélkül tarthatóak meg, azonban az eseményen csak meghatározott személyek vehetnek részt.” Ezek pedig az ara, a vőlegény és a két tanú. Lássuk be a legnagyobb jóindulattal sem egyezik meg egy kislány gyerekkorában megálmodott esküvőjével.
Minden baljós árny ellenére a SZERELEM továbbra is utat tör magának, és pontosan tudom, hogy így is szerelmek ezrei teljesedtek be, és ez így van jól. További reményre ad az is okot, hogy egyre több oltás érhető el, és kis szerencsével, illetve ha az egészségügyben dolgozó hőseink is kitartanak, akkor legkésőbb júniusra talán az egy éve eltemetett lakodalmak is feltámadhatnak hamvaikból.

Talán nem lesz olyan mint régen, biztos sokkal nagyobb szerepet kap majd a higiénia, és az is lehet, hogy a násznép, a menyasszony és a vőlegény alapvető kiegészítője lesz majd a szájmaszk, de mégis szívet melengető érzés lesz majd mindenki számára, hogy újra barátaink és szeretteink körében fogadhatunk egymásnak örök hűséget.